Skaala panostaa uuteen lasiteknologiaan

15.02.2016

Skaala-news-banner-1

 

 

 

 

 

 

Ikkuna-, ovi- ja lasituotteisiin erikoistunut Skaala Group Oy on käynnistänyt historiansa laajimman, noin 14 miljoonan euron investointiohjelman Ylihärmän tehtaillaan Kauhavalla. Lasinjalostuksen teknologiainvestoinnin myötä se uudistaa koko tuotantoprosessinsa. Tuloksena syntyy yhä energiatehokkaampia ja monipuolisempia tuotteita ja ratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin.

“Noin 14 miljoonan euron investointiohjelman rinnalla etenee vuoteen 2017 kestävä Cleantech-tuotteiden ja -ratkaisujen tuotekehitysohjelma, jonka budjetti on noin 8 miljoonaa euroa. Vaikka tuotantoprosessimme tulee yhä automaattisemmaksi, henkilöstömäärämme arvioidaan nousevan lähivuosina nykyisestä 550:stä 700:aan”, Skaala-konsernin toimitusjohtaja Markku Hautanen toteaa.

CAG toimi Skaalan neuvonantajana investointiohjelman rahoitusjärjestelyssä.

Lue lisää Skaalan kotisivuilta >>