Isku investoi Lahden tehtaaseensa yli 20 miljoonaa

15.02.2016

Lahtelainen huonekaluvalmistaja Isku investoi Lahden tehtaaseensa yli 20 miljoonaa euroa. Investoinnin myötä koko Iskun tuotanto keskittyy yhdelle tehtaalle Lahteen.

”Suurin salaisuutemme on se, että Isku tekee kalusteet Suomessa. Olemme tarkoituksella vetäneet kotiinpäin ja myyneet ulkomaiset tuotantoyksiköt pois. Haluamme pitää Suomen puolta ja nyt on hyvä aika investoida. Tämän vuoden loppuun mennessä meillä on Lahdessa Pohjois-Euroopan ja tietyiltä osin myös maailman modernein tehdas. Investoimme tuotannon modernisoitiin, logistiikkaan, laatuun ja energian säästöön työergonomiaa unohtamatta”, Isku-Yhtymän toimitusjohtaja Arto Tiitinen sanoo.

CAG on avustanut Iskua investointiin liittyvässä rahoitusjärjestelyssä.

Lue lisää Iskun kotisivuilta >>

Itella_080514_21B