CLT Plant Oy käynnistää tehdasinvestoinnit

03.04.2017

Pohjalaisten yrittäjien omistaman CLT Plant Oy:n osakeanti on saatu päätökseen ja yrityksen toiminta käynnistyy. Investointiohjelman toteuttaminen alkaa ensi syksynä. Yritys työllistää ensimmäisen vuoden aikana noin 20 työntekijää.

CLT Plant Oy suunnittelee Kauhajoen Aronkylään tehtaansa, joka tuottaa suomalaisesta puusta valmistettua CLT:tä teollisen puurakentamisen tarpeisiin.

– Yrityksemme aloittaa toimitukset Suomen markkinoille syksyllä 2017. Työ viennin mahdollistamiseksi on myös jo käynnistetty ja tavoitteenamme on päästä nopeasti vientimarkkinoille. Panostamme voimakkaasti hyvään suunnitteluun ja laadukkaan CLT-tuotteen avulla kasvavaan massiivipuurakentamiseen, kertoo vuoden alussa toimitusjohtajana aloittanut puutekniikan DI Jari Pajala, jolla on monipuolinen työkokemus teollisesta puurakentamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

CLT Plant Oy:n osakeanti saatiin päätökseen maaliskuun alussa ja tavoitteeksi asetettu kolmen miljoonan euron omapääoma saavutettiin.

CAG toimii CLT Plant Oy:n neuvonantajana rahoitusjärjestelyissä.

Lue lisää CLT Plant Oy:n kotisivuilta »