CAG:n analyysi- ja konsultointipalveluja ELY-keskusten kautta

Neuvonantopalvelut

CAG on valittu ELY-keskusten tarjoamien Yritysten kehittämispalveluiden puitetoimittajaksi sopimuskaudeksi 2021 – 2022. Tarjoamme analyysi- ja konsultointipalveluja yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen tukemiseen.

ELY-keskusYritysten kehittämispalvelut

Palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kehittyä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Yritys voi olla esimerkiksi hakemassa kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti, tehostamassa toimintaansa tai suunnittelemassa omistajanvaihdosta.

Analyysi

Analyysipalvelu käsittää yrityksen nykytilan analysoinnin kokeneen asiantuntijamme johdolla, esim. talouden, markkinoiden, tuotteiden tai toimintaympäristön osalta. Lopputuloksena on yrityksen kehittämissuunnitelma, joka sisältää 3 – 4 konkreettista kehittämiskohdetta, sekä ohjaus tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin.

Konsultointi

Konsultoinnin tarkoituksena on yrityksen kehittäminen kokeneen asiantuntijamme johdolla. Konsultointi edellyttää, että yrityksen nykytila on ensin arvioitu esim. Analyysipalvelussa. Konsultointi voi liittyä mm. yrityksen strategian määrittämiseen, kasvun, kansainvälistymisen tai muutoksen suunnitteluun, talouden ja johtamisen kehittämiseen tai omistajavaihdoksen tukemiseen.

ELY-keskusten tarjoamat Yritysten kehittämispalvelut tarjoavat pk-yrityksille kustannustehokkaan tavan saada tukea yrityksen kehittämiseen ja uudistamiseen. Asiakas saa tarvitsemaansa tukea ja ohjausta toimintansa eri vaiheissa, ja ELY-keskus maksaa osan palvelun kustannuksista.

Vastuuasiantuntijamme Analyysi- ja Konsultointipalvelujen toteuttamisessa ovat Martin Krokfors, Jari Mäkilä ja Pete Vesterinen.

Lisätiedot: www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Tarvitsetko tukea yrityksesi kehittämiseen? Ota yhteyttä, niin selvitetään, sopiiko palvelu sinulle.

Ota yhteyttä

Martin Krokfors

Martin Krokfors

Partneri
etunimi.sukunimi@cag.fi

Corporate Advisor Group Oy

Puhelin 09 476 4600
Sähköposti info@cag.fi
Osoite Rikhardinkatu 2
00130 Helsinki
Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
PL 176 FI-00101 Helsinki
Y-tunnus: 1016430-8