Koronakriisi vaatii poikkeuksellisen vahvaa osaamista ja nopeaa reagointikykyä

CAG tarjoaa yrityksellesi apua koronaviruksen aiheuttamien ongelmien ratkaisemiseen. Meillä on vahva kokemus poikkeuksellisen haastavista taloudellisista olosuhteista ja yritysten auttamisesta selviämään kriisitilanteista. Osaamisen lisäksi meillä on toimivat työkalut tilanteen nopeaan analysointiin ja henkilöresurssit tarvittavien toimenpiteiden läpivientiin. Toimimme joustavasti ja räätälöimme palvelumme yrityksen tarpeisiin sopiviksi.

CAG:lla on pitkäaikaisin kokemus Suomessa yritysten kriisiajan rahoitus- ja rakennejärjestelyistä

Aloitimme toimintamme 1990-luvun laman aikaan, jolloin autoimme useita yrityksiä selviämään vaikeiden aikojen yli. Sen jälkeen olemme kohdanneet asiakkaidemme kanssa niin 2000-luvun alun IT-kuplan puhkeamisen kuin 2008 alkaneen finanssikriisin aiheuttaman sukelluksenkin. Toteuttamamme järjestelyt ovat auttaneet lukuisia yrityksiä selviämään kriisitilanteista ja jatkamaan liiketoimintaansa sekä kehittämään uutta kriisin jälkeen.

Tutustu tekemiimme kriisiajan toimeksiantoihin tästä.

CAG:n koronatiimi yrityksesi tukena

Auttaaksemme asiakkaitamme nykyisessä haastavassa tilanteessa olemme koonneet asiantuntijoistamme CAG:n koronatiimin, johon kuuluu kokeneita analyysi-, rahoitus- ja yritysjärjestely- sekä CRO-osaajia. CAG:n asiantuntijoiden lisäksi käytössämme on luotettava verkosto juridiseen, verotukselliseen ja muuhun tarvittavaan erityisosaamiseen.

Analyysit ja selvitystyö

Nopean tilannekuvan luomisessa ja toimenpiteiden kartoittamisessa auttaa yritysanalyysitiimimme

Rahoitus- ja yritysjärjestelyt

Satoja järjestelyitä johtaneet CAG:n ammattilaiset ovat tukenasi onnistuneen rahoitus- tai yritysjärjestelyn toteuttamisessa

Tarvittavien tervehdyttämistoimien jalkauttaminen liiketoimintaan

Tarjoamme väliaikaiseen Chief Restructuring Officer (CRO) -rooliin yritysjohdon ammattilaisia, jotka tukevat tarvittavien toimenpiteiden jalkauttamisessa yrityksessäsi

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää palveluistamme. Välitöntä tukea saat soittamalla tai chat-palvelun kautta.

  Corporate Advisor Group Oy

  Puhelin 09 476 4600
  Sähköposti info@cag.fi
  Osoite Bulevardi 6 C
  (sisäänkäynti Yrjönkatu 7 C)
  00120 Helsinki
  Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
  PL 176 FI-00101 Helsinki
  Y-tunnus: 1016430-8