Slush2017 Helsingissä 31.11.-1.12.2017

CAG osallistui Slushiin kuullakseen start-up-maailman tuoreimmat uutiset ja ideat ja keskustellakseen yritysten kohtaamista haasteista. Tapahtuman tarkoituksena on auttaa uuden sukupolven yrityksiä kehittymään hankkimalla rahoitusta, kontakteja ja näkyvyyttä. Slushista on tullut yksi vuoden odotetuimmista yrityksiin ja rahoitukseen liittyvistä tapahtumista.

Vuonna 2017 hallitsevat teemat liittyivät globaalien ympäristö- ja sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseen uusilla teknologisilla sovelluksilla. Teknologinen kehitys, mm. tekoäly ja big data, avaa uusia mahdollisuuksia tehokkuuden merkittävään kasvattamiseen useilla toimialoilla. Teknologia on jo uudistamassa terveydenhuoltoa ja pankkitoimintaa, mikä nähtiin myös uusissa terveydenhoidon ja maksamispalveluiden start-up-yrityksissä, jotka esiteltiin Slushissa tänä vuonna.

Rahoitusjärjestelyjen kannalta merkittävää on, että viime vuosina kehitetyt joukkorahoitusalustat tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon erityisesti varhaisen vaiheen yritysten rahoitukseen perinteisten rahoituslähteiden rinnalle.

CAG jatkaa innolla työtä start-up-yritysten strategisten ja rahoitukseen liittyvien haasteiden ratkaisemisessa.

Lue myös nämä

Tuomas Koukista analyytikko

Tuomas Kouki, KTM, on nimitetty CAG:n analyytikoksi 02.01.2018 alkaen. Aiemmin Tuomas on työskennellyt tilintarkastustehtävissä EY:llä. Hän on valmistunut Aalto-yliopistosta pääaineenaan laskentatoimi. Toivotamme Tuomaksen tervetulleeksi vahvistamaan tiimiämme erityisesti taloudellisissa analyyseissä ja järjestelyissä.

Lue lisää

Enemmistö Skaalasta myytiin itävaltalaiselle IFN Groupille

Skaala Group Oy on myynyt 80 prosenttia osakekannastaan itävaltalaiselle IFN Groupille. Sopimus allekirjoitettiin Ylihärmässä 24. lokakuuta. CAG toimi kaupassa Skaalan neuvonantajana. Skaala on vuonna 1956 perustettu Hautasten perheyritys. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 96 miljoonaa euroa ja työtekijämäärä noin 400 henkilöä. Yrityskaupan myötä Skaalasta tulee osa IFN/ Internorm-konsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia ikkunoiden, ovien, […]

Lue lisää