Slush2017 Helsingissä 31.11.-1.12.2017

Rahoitus- ja pääomajärjestelyt

CAG osallistui Slushiin kuullakseen start-up-maailman tuoreimmat uutiset ja ideat ja keskustellakseen yritysten kohtaamista haasteista. Tapahtuman tarkoituksena on auttaa uuden sukupolven yrityksiä kehittymään hankkimalla rahoitusta, kontakteja ja näkyvyyttä. Slushista on tullut yksi vuoden odotetuimmista yrityksiin ja rahoitukseen liittyvistä tapahtumista.

Vuonna 2017 hallitsevat teemat liittyivät globaalien ympäristö- ja sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseen uusilla teknologisilla sovelluksilla. Teknologinen kehitys, mm. tekoäly ja big data, avaa uusia mahdollisuuksia tehokkuuden merkittävään kasvattamiseen useilla toimialoilla. Teknologia on jo uudistamassa terveydenhuoltoa ja pankkitoimintaa, mikä nähtiin myös uusissa terveydenhoidon ja maksamispalveluiden start-up-yrityksissä, jotka esiteltiin Slushissa tänä vuonna.

Rahoitusjärjestelyjen kannalta merkittävää on, että viime vuosina kehitetyt joukkorahoitusalustat tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon erityisesti varhaisen vaiheen yritysten rahoitukseen perinteisten rahoituslähteiden rinnalle.

CAG jatkaa innolla työtä start-up-yritysten strategisten ja rahoitukseen liittyvien haasteiden ratkaisemisessa.

Corporate Advisor Group Oy

Puhelin 09 476 4600
Sähköposti info@cag.fi
Osoite Rikhardinkatu 2
00130 Helsinki
Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
PL 176 FI-00101 Helsinki
Y-tunnus: 1016430-8