Yrityskauppa: Visma Consulting osti Avaintecin sähköisen arkistoinnin ja allekirjoituksen liiketoiminnan

Yritysjärjestelyt

CAG toimi neuvonantajana Avaintec Oy:lle sen myydessä sähköisiin allekirjoituksiin ja sähköiseen arkistointiin keskittyvän liiketoiminnan. Avaintec on kyseisillä alueilla Suomen johtava yritys erityisesti finanssi- ja julkisella sektorilla. Liiketoiminnan ostajalla, Visma Consulting Oy:lla on jo entuudestaan vahvaa osaamista kyseisillä alueilla ja kaupan myötä Vismasta tulee ratkaisujen markkinajohtaja. Kauppa allekirjoitettiin ja tuli voimaan 2. syyskuuta 2019.

Kaupan myötä Avaintec tulee keskittymään erityisesti DataChiefin kehittämiseen, joka on erikoistunut terveydenhuoltosektorin tekoäly- ja koneoppimispohjaisiin ratkaisuihin. Avaintecin globaali sähköisen allekirjoituksen pilvipalvelu SignHero ei siirry kaupan mukana vaan se yhtiöitetään sellaisenaan omaksi yhtiökseen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saamme Avaintecin sähköisen allekirjoituksen ja sähköisen arkistoinnin ratkaisut osaksi tarjontaamme. Avaintec on kehittänyt markkinoiden johtavat tuotteet ja ne täydentävät erinomaisesti Visma Consultingin sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuja”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Olemme iloisia siitä, että ratkaisumme ja osaavat työntekijämme ovat löytäneet uuden kodin ja uusia kasvumahdollisuuksia osana Vismaa”, sanoo Avaintecin toimitusjohtaja Pekka Kuosmanen.

Kuvassa Petri Lillberg ja Jyrki Niekkamaa Visma Consulting Oy:stä, Pekka Kuosmanen ja Teemu Oksanen Avaintec Oy:stä, sekä CAG:n Heimo Hakamo ja Paula Pirtilä.

Kuva kaupan allekirjoitustilaisuudesta. Kuvassa vasemmalla Visma Consulting Oy:n toimistusjohtaja Petri Lillberg, Avaintec Oy:n Service Director Teemu Oksanen sekä Avaintec Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kuosmanen.

Haluatko kuulla lisää yrityskauppapalveluistamme? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

  Ota yhteyttä

  Heimo Hakamo

  Heimo Hakamo

  Toimitusjohtaja
  etunimi.sukunimi@cag.fi

  Corporate Advisor Group Oy

  Puhelin 09 476 4600
  Sähköposti info@cag.fi
  Osoite Rikhardinkatu 2
  00130 Helsinki
  Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
  PL 176 FI-00101 Helsinki
  Y-tunnus: 1016430-8