Yrityskauppa: Visma Consulting osti Avaintecin sähköisen arkistoinnin ja allekirjoituksen liiketoiminnan

CAG toimi neuvonantajana Avaintec Oy:lle sen myydessä sähköisiin allekirjoituksiin ja sähköiseen arkistointiin keskittyvän liiketoiminnan. Avaintec on kyseisillä alueilla Suomen johtava yritys erityisesti finanssi- ja julkisella sektorilla. Liiketoiminnan ostajalla, Visma Consulting Oy:lla on jo entuudestaan vahvaa osaamista kyseisillä alueilla ja kaupan myötä Vismasta tulee ratkaisujen markkinajohtaja. Kauppa allekirjoitettiin ja tuli voimaan 2. syyskuuta 2019.

Kaupan myötä Avaintec tulee keskittymään erityisesti DataChiefin kehittämiseen, joka on erikoistunut terveydenhuoltosektorin tekoäly- ja koneoppimispohjaisiin ratkaisuihin. Avaintecin globaali sähköisen allekirjoituksen pilvipalvelu SignHero ei siirry kaupan mukana vaan se yhtiöitetään sellaisenaan omaksi yhtiökseen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saamme Avaintecin sähköisen allekirjoituksen ja sähköisen arkistoinnin ratkaisut osaksi tarjontaamme. Avaintec on kehittänyt markkinoiden johtavat tuotteet ja ne täydentävät erinomaisesti Visma Consultingin sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuja”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Olemme iloisia siitä, että ratkaisumme ja osaavat työntekijämme ovat löytäneet uuden kodin ja uusia kasvumahdollisuuksia osana Vismaa”, sanoo Avaintecin toimitusjohtaja Pekka Kuosmanen.

Kuvassa Petri Lillberg ja Jyrki Niekkamaa Visma Consulting Oy:stä, Pekka Kuosmanen ja Teemu Oksanen Avaintec Oy:stä, sekä CAG:n Heimo Hakamo ja Paula Pirtilä.

Kuva kaupan allekirjoitustilaisuudesta. Kuvassa vasemmalla Visma Consulting Oy:n toimistusjohtaja Petri Lillberg, Avaintec Oy:n Service Director Teemu Oksanen sekä Avaintec Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kuosmanen.

Haluatko kuulla lisää yrityskauppapalveluistamme? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

  Lue myös nämä

  Miltä yrityksesi reittaus näyttää?

  Pankit ja rahoituslaitokset käyttävät yrityksen reittausta eli luottoluokitusta rahoitus- ja takauspäätöksissään. Usein rahoittajat asettavat reittaukselle alarajan, eivätkä rahoita sen alapuolelle jääviä yrityksiä. Myös tavarantoimittajat käyttävät reittauksia päättäessään asiakkaalle myöntämästään luottorajasta. Koronarahoituksessa reittauksen merkitys korostuu Koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa reittauksen merkitys entisestään korostuu.

  Lue lisää

  Algador Holdings Ltd Helsingin telakan uudeksi omistajaksi

  CAG toimi neuvonantajana Algador Holdings Ltd:n (”Algador Holdings”) ja Arctech Helsinki Shipyard Oy:n (”Arctech”) välisessä kaupassa, jossa Algador Holdingsin omistukseen siirtyi 100% Helsinki Shipyard Oy:n osakkeista. Kauppa allekirjoitettiin ja tuli voimaan 20. toukokuuta 2019. Osana kaupan valmisteluun liittyviä järjestelyitä Arctech perusti uuden yhtiön, Helsinki Shipyard Oy:n, jonne se siirsi Helsingin telakkaan liittyvän omaisuutensa ja liiketoimintansa. […]

  Lue lisää

  Corporate Advisor Group Oy

  Puhelin 09 476 4600
  Sähköposti info@cag.fi
  Osoite Bulevardi 6 C
  (sisäänkäynti Yrjönkatu 7 C)
  00120 Helsinki
  Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
  PL 176 FI-00101 Helsinki
  Y-tunnus: 1016430-8

  Koronapalveluihimme liittyen otathan yhteyttä ensisijaisesti seuraaviin henkilöihin:

  Heimo Hakamo
  +358 40 097 6100
  heimo.hakamo@cag.fi
  Sari Haarala
  +358 400 808 911
  sari.haarala@cag.fi
  Martin Krokfors
  +358 40 042 4179
  martin.krokfors@cag.fi
  Jari Mäkilä
  +358 40 524 0483
  jari.makila@cag.fi