Corporate Advisor Group Oy (CAG) – Internetsivujen käyttöehdot

Aineiston soveltuvuus on aina syytä varmistaa

Tällä sivustolla oleva aineisto esitetään sellaisena kuin se on eli ilman takuuta esitettyjen tietojen kattavuudesta tai oikeellisuudesta taikka näiden tietojen soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Yksittäiset tapaukset ovat monisäkeisiä ja niihin liittyy tulkintakysymyksiä, joten emme voi taata sisällön oikeellisuutta. Lait ja oikeuskäytäntö ovat jatkuvassa muutoksessa, joten on aina hyvä varmistaa asia meidän käyttämiltä juristeilta.

Linkkien käyttö on sinun vastuullasi

Saatamme tarjota sivuillamme linkkejä ulkopuoliseen materiaaliin ja muille kuin Corporate Advisor Group Oy:n sivustoille. Mahdollisen linkin tarjoaminen ulkopuoliseen sivustoon ei tarkoita, että Corporate Advisor Group Oy suosittelisi tai kehottaisi käyttämään kyseistä sivustoa taikka sillä mainittuja tuotteita tai palveluita. Emme vastaa kyseisten tahojen ja sivustojen toimista ja sisällöstä.

Käyttämällä sivujamme hyväksyt nämä ehdot ja vastuunrajoitukset

Vierailemalla Corporate Advisor Group Oy:n sivustolla sitoudut siihen, että sivustomme käyttöön sovelletaan näitä ehtoja ja Suomen lakia sen lainvalintasäännöksiä lukuun ottamatta. Meillä on oikeus muuttaa näitä ehtoja laittamalla sivuillemme uudet ehdot. Corporate Advisor Group Oy ei vastaa tämän sivuston ja/tai sillä esitetyn aineiston ja linkkien käytöstä aiheutuvista vahingoista.

Yksityisyyden suoja

Näillä verkkosivuilla saattaa olla lomakkeita, jonka kautta saatat lähettää henkilötietosi meille. Sinuun voidaan olla yhteydessä liiketoimintaasi liittyvien palvelutarpeittesi analysoimiseksi ja omien ja yhteistyökumppaneidemme palveluiden markkinoimiseksi, mikäli olet antanut meille yhteystietosi. Emme luovuta henkilörekistereissämme olevia henkilötietoja kolmansille osapuolille.
Sivuillamme ei käytetä evästeitä eikä verkkosivujen käyttäjistä kerätä henkilötietoja ilman, että huomaat sen esim. täyttämällä yhteystietosi tai lähettämällä meille kysymystä. Sinulla on oikeus milloin tahansa tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja kieltää antamiesi henkilötietojen käyttö.
Henkilörekisterien rekisteripitäjä on Corporate Advisor Group Oy. Yhteyshenkilönä henkilörekistereihin liittyvissä asioissa toimii Saila Hakamo. Yhteystiedot löytyvät kotisivujemme Tiimi -osiosta.

Immateriaalioikeudet sivustoihin kuuluvat meille

Kaikki tällä sivustolla esitetty aineisto on Corporate Advisor Group Oy:n omaisuutta eikä sen kopioiminen tai käyttö ole sallittua ilman lupaamme. Edellä mainitun mukaisesti esimerkiksi sivustomme tai sen osien julkaiseminen, kopiointi ja edelleen luovuttaminen on kielletty ilman lupaamme. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut olemaan kopioimatta, jakamatta, välittämättä tai muuttamatta tätä sivustoa.