Yrityskaupan rahoitus

Yrityskaupan rahoitus on usein monimutkainen tehtävä, joka vaatii perusteellista suunnittelua. Yrityskaupan rahoitusrakenteet voivat olla monimutkaisia ja rahoitusta hankitaan harvoin vain yhdestä lähteestä.  Kun yrityskaupan rahoittamiseen on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, on haastavaa saada sopiva rahoitusyhdistelmä, joka tarjoaa alhaisimmat pääomakustannukset.

Yritysostoon voi hankkia rahoitusta monilla eri tavoilla. Ostajayhtiö voi maksaa yritysoston esimerkiksi käteisellä, osakevaihdolla, velalla, välirahoituksella, omalla pääomalla, vivutetulla ostolla tai myyjän rahoituksella.

Itse yritysoston rahoittamisen lisäksi voidaan yrityskaupan yhteydessä tarvita rahoitusta ostettavaan tai järjestelyn myötä syntyvään uuteen yritykseen.

Tärkeää on se, kuinka optimaalinen rahoitus on ja miten hyvin se sopii yhteen yrityskaupan tavoitteiden ja luonteen kanssa. On elintärkeää suunnitella yrityskaupan rahoitusrakenne olosuhteisiin sopivaksi.

Autamme sinua yrityskaupan rahoitusrakenteen suunnittelussa ja rahoituksen järjestämisessä. Jokainen yrityskauppa on ainutlaatuinen ja vaatii siten juuri kyseiseen tapaukseen parhaiten sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Heimo Hakamo

Heimo Hakamo

Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@cag.fi

Corporate Advisor Group Oy

Puhelin 09 476 4600
Sähköposti info@cag.fi
Osoite Rikhardinkatu 2
00130 Helsinki
Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
PL 176 FI-00101 Helsinki
Y-tunnus: 1016430-8