Heimo Hakamo
“Tarkoille suunnitelmille perustuva selkeä visio antaa valtavaa luottamusta ja henkilökohtaista voimaa. ”

Heimo Hakamo

Toimitusjohtaja
Sähköposti: etunimi.sukunimi@cag.fi
LinkedIn: LinkedIn

Heimo on corporate finance –alan pioneereja Suomessa. Hän on ollut toteuttamassa yli 400 toimeksiantoa, joista noin 200 rahoitusjärjestelyä ja 100 yritysjärjestelyä. Heimo oli perustamassa CAG:ta vuonna 1995 ja on toiminut yhtiön toimitusjohtajana alusta lähtien.

Ennen CAG:a Heimo toimi projektipäällikkönä Teollistamisrahastossa ja Lontoossa Postipankki U.K. Ltd:ssa, johtajana MB Osakepankissa sekä toimitusjohtajana Kera Advisor Oy:ssä (Finnvera). Hänen vahva analyyttinen lähestymistapansa on perua näistä kokemuksista. Heimo on toiminut asiantuntijana monissa tutkimusryhmissä ja hallituksen asiantuntijajäsenenä useissa yrityksissä. Koulutukseltaan Heimo on Civilekonom ja fil.kand. (yhteiskuntatieteet). Lisäksi hän on suorittanut MBA-opintoja Brysselissä.

Vapaa-ajallaan Heimo osallistuu mielellään erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Hän on myös erittäin innokas historian harrastaja ja lukee paljon oppiakseen lisää. Heimo voidaan tavata myös laskettelurinteestä lempiliikuntansa alppihiihdon parista.

Corporate Advisor Group Oy

Puhelin 09 476 4600
Sähköposti info@cag.fi
Osoite Rikhardinkatu 2
00130 Helsinki
Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
PL 176 FI-00101 Helsinki
Y-tunnus: 1016430-8