Jari Mäkilä
“Historialliset luvut ovat epätäydellistä, mutta toimivat ainoana objektiivisena lähteenä tulevaisuuden potentiaalin ja riskien arvioimiseen, luoden ennusteille realistisen perustan.”

Jari Mäkilä

Johtaja
Sähköposti: etunimi.sukunimi@cag.fi
LinkedIn: LinkedIn

Jarilla on yli 30 vuoden kokemus investointipankkimaailmasta. Hän aloitti CAG:ssa vuonna 2002 ja on siitä lähtien johtanut useita yritysjärjestelyihin, liiketoimintasuunnitelmiin, strategisiin arviointeihin ja rahoituksen uudelleen järjestelyyn liittyviä projekteja. Hän on erikoistunut taloudelliseen mallinnukseen, synergiaselvityksiin, markkinatutkimuksiin ja yritysostokohteiden etsintään. Toimialoista Jarille ovat tutuimpia vähittäiskauppa ja teollinen toiminta.

Ennen CAG:ta Jari työskenteli Fortumilla projektijohtajana kansainvälisissä yritysjärjestelyprojekteissa yli 7 vuoden ajan. Kaupallisena sihteerinä Suomen vientikeskuksessa Wienissä Jari auttoi suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisessä. Lisäksi Jari on työskennellyt yritysrahoituksen parissa Kouri Capitalilla ja Midland Montagu Bankissa. Koulutukseltaan Jari on kauppatieteiden maisteri laskentatoimesta ja rahoituksesta.

Vapaa-aikanaan Jari harrastaa koirien kanssa ulkoilua, lenkkeilyä, puutarhanhoitoa ja vaellusta. Hänen vaimonsa johtaa perheyritystä, yksityistä päiväkotia, ja kaksi aikuista poikaa on seurannut isänsä jälkiä rahoitusalalle.

Corporate Advisor Group Oy

Puhelin 09 476 4600
Sähköposti info@cag.fi
Osoite Bulevardi 6 C
(sisäänkäynti Yrjönkatu 7 C)
00120 Helsinki
Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
PL 176 FI-00101 Helsinki
Y-tunnus: 1016430-8