Martin Krokfors
“Numeeristen ennusteiden tulee perustua strategiseen suunnitelmaan. Vasta sitten kun pääoman tuoton voi maksaa pelkällä strategiasuunnitelmalla, voi numeeriset ennusteet jättää tekemättä.”

Martin Krokfors

Partneri

Martin on toinen CAG:n perustajaosakkaista ja on työskennellyt yhtiössä vuodesta 1992 lähtien. Martin on erikoistunut taloudelliseen analyysiin ja numeerisiin ennusteisiin ja on ollut mukana toteuttamassa yli 400 toimeksiantoa käsittäen liiketoimintasuunnitelmia, portfolioanalyyseja sekä rahoitus- ja yritysjärjestelyjä.

Ennen CAG:ta Martin työskenteli projektijohtajana MB Osakepankissa. Hänellä on kokemusta myös toimitus- ja talousjohtajan tehtävistä tietotekniikan ja informaatioalan yrityksistä. Numeerisen analyysin asiantuntijana hän on ollut kehittämässä yksin ja osana kehitystiimiä useita kassavirta-analyysi-, kassanhallinta- ja arvonmääritysohjelmistoja. Martinin tekninen osaaminen perustuu hänen koulutukseensa diplomi-insinöörinä, ja yhdessä hänen taloudellisen ymmärryksensä kanssa se antaa hänelle erinomaisen kyvyn ymmärtää ja löytää olennaiset tekijät eri toimialoilta.

Vapaa-ajallaan Martinin voi tavata viheriöllä lempilajinsa golfin parista. Golfkenttien lisäksi Martin viettää aikaa mökillään, jossa hän harrastaa mm. kalastusta, lintujen tarkkailua ja sienien keräämistä.