Martin Krokfors
“Numeeristen ennusteiden tulee perustua strategiseen suunnitelmaan. Vasta sitten kun pääoman tuoton voi maksaa pelkällä strategiasuunnitelmalla, voi numeeriset ennusteet jättää tekemättä.”

Martin Krokfors

Partneri
Sähköposti: etunimi.sukunimi@cag.fi

Martin on toinen CAG:n perustajaosakkaista ja on työskennellyt yhtiössä vuodesta 1992 lähtien. Martin on erikoistunut taloudelliseen analyysiin ja numeerisiin ennusteisiin ja on ollut mukana toteuttamassa yli 400 toimeksiantoa käsittäen liiketoimintasuunnitelmia, portfolioanalyyseja sekä rahoitus- ja yritysjärjestelyjä.

Ennen CAG:ta Martin työskenteli projektijohtajana MB Osakepankissa. Hänellä on kokemusta myös toimitus- ja talousjohtajan tehtävistä tietotekniikan ja informaatioalan yrityksistä. Numeerisen analyysin asiantuntijana hän on ollut kehittämässä yksin ja osana kehitystiimiä useita kassavirta-analyysi-, kassanhallinta- ja arvonmääritysohjelmistoja. Martinin tekninen osaaminen perustuu hänen koulutukseensa diplomi-insinöörinä, ja yhdessä hänen taloudellisen ymmärryksensä kanssa se antaa hänelle erinomaisen kyvyn ymmärtää ja löytää olennaiset tekijät eri toimialoilta.

Vapaa-ajallaan Martinin voi tavata viheriöllä lempilajinsa golfin parista. Golfkenttien lisäksi Martin viettää aikaa mökillään, jossa hän harrastaa mm. kalastusta, lintujen tarkkailua ja sienien keräämistä.

Corporate Advisor Group Oy

Puhelin 09 476 4600
Sähköposti info@cag.fi
Osoite Rikhardinkatu 2
00130 Helsinki
Postiosoite Corporate Advisor Group Oy
PL 176 FI-00101 Helsinki
Y-tunnus: 1016430-8