Sari Haarala
“Keep calm and carry on.”

Sari Haarala

Partneri
Sähköposti: sari.haarala@cag.fi
LinkedIn: LinkedIn

Sari on yksi CAG:n ensimmäisistä työntekijöistä ja on ollut yhtiön palveluksessa sen perustamisesta lähtien. Sarilla on pitkä kokemus yritys- ja rahoitusjärjestelyistä ja räätälöidyistä kannustinjärjestelmistä. Hän on vahvoilla projektinjohtamistaidoillaan koordinoinut lukuisia due diligence –prosesseja.

Sarilla on kokemusta erityisesti rakentamiseen, puunjalostukseen ja matkailuun liittyvistä projekteista. Hän on ollut mukana useissa kansainvälisissä projekteissa erityisesti Pohjoismaissa, Baltian alueella ja Venäjällä, jossa hän nykyisin työskentelee. Sari on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi pääaineenaan rahoitus ja sivuaineinaan mm. kansantalous ja yritysjuridiikka.

Sarin päivä alkaa ympäri vuoden pulahduksella mereen, ja hän on osallistunut myös talviuinnin maailmanmestaruuskilpailuihin. Lisäksi Sari harrastaa vaeltamista metsissä ja vuorilla, viimeisimpänä valloituksenaan Kilimanjaron huippu. Kesät hän viettää perheensä kanssa siirtolapuutarhamökillään vihanneksia ja marjoja kasvattaen.